حکــومەتى هـــەرێمى کـــوردســتان/عیراق وەزارەتى خوێندنى بالا و توێژینەوەی زانستى سەرۆکایەتى زانکۆی پۆلیتەکنیکى هــەولێر کـــــۆلـــــــێژی تـــەکـنیکى شــــــەقــــــلاوە نــــــووســــینگەی ړاگر

EPU

Kurdistan Regional Government
Ministry of Higher Education & Scientific Research
Erbil Polytechnic University Presidency
Shaqlawa Technical College

حكومة اقليم كوردستان/العيراق وزارة التعليم العالي و البحث العلمي رئاسة جامعة اربيل التقنية كليخة شقطلاوة التقنية مكتب العميد

No: Data: ژماره: ۷۹ ن ریکهوت: ۲۰۲۳/۷/۳ ی زاینی ۱۲/ پوشپهر/۲۷۲۳ ی کوردی

نھێني



فهرمانی کارگیری ب/ پیک هینانی لیژنه

به ینی ئهو دهسه لاتهی که پیمان دراوه بریارماندا به :-

> عمد محمود د عمر

۱- بهریز د. مؤید احمد محمود

۲- بهریز سردار مجید عمر
 ۳- بهریز کاروان خالد اسماعیل

سەرۆک لێژنه ئەندام ئەندام

د.عبدالخالق نادر قادر راگری کۆلیژ ۲۰۲۳/۷/۳

وينەيەك بۆ:

- نووسینگهی راگر / لهگهل ریزدا .
- لیژنهی بالای ئهزموونه کان / بۆ کاری پیویست / لهگهل ریزدا .
 - خامهى نهتنى / لهگهل بهراييهكان .
 - هۆبەي ژمێريارى ..
 - سەرۆک و ئەندامانى لۆژنە / بۆ كارى پۆويست .
 - دۆسىەى كەسى.
 - دەركردەى نهينى .